SMART PARK | ΑΘΗΝΑ


Η WALLDEKO ολοκλήρωσε μία από τις μεγαλύτερες υπαίθριες τοιχογραφίες σε ένα εμπορικό κέντρο και το μοναδικό δημόσιο έργο τέχνης του είδους του στην Ελλάδα. Οι τοιχογραφίες των 5.300 τετραγωνικών μέτρων σχεδιάστηκαν από τον Andreas C. Tsourapas και την Christine Grek και εκτελέστηκαν από το Euthemio MaC και τους συνεργάτες του.
Η WALLDEKO με το σχεδιασμό των επτά τοιχογραφιών, δημιούργησε μια εγκατάσταση τέχνης σχεδιασμένη για να αντικατοπτρίζει το περιβάλλον του SmartPark και την εταιρική εικόνα και επωνυμία του. Οι τοιχογραφίες κινούνται στον άξονα της νέας πτέρυγας του SmartPark και κυμαίνονται από μια γιγαντιαία γεωμετρική ασπρόμαυρη τριγωνική τοιχογραφία πλέον έξι μικρότερες.
Μέχρι στιγμής οι τοιχογραφίες έχουν προκαλέσει θετικά σχόλια από τους ιδιοκτήτες των καταστημάτων αλλά και από τους επισκέπτες, ενώ προσθέτουν ζωντάνια και υψηλή αισθητική παλαιότερα μη ενδιαφέροντα κτίρια. «Η ευκαιρία να συνεργαστεί κανείς με τη WALLDEKO για τη δημιουργία μιας δημόσιας σειράς έργων τέχνης είναι μοναδική», λέει ο Ρωμανός Σαββόπουλος Marketing Manager της SmartPark, Reds SA,

«Η ιδέα ήταν να μεταμορφωθούν οι επιφάνειες των οροφών των επτά νέων κτιρίων που ήταν πλέον ορατές από τη νέα πτέρυγα κατασκευής που στεγάζει τα νέα μας καταστήματα. Τώρα οι αγοραστές μας μπορούν να απολαύσουν μια συναρπαστική δημόσια τέχνη. Οι γιγαντιαίες τοιχογραφίες έχουν δημιουργήσει πολύ μεγάλο ενθουσιασμό και θετική ενέργεια. Αυτό το έργο μας υπενθύμισε πώς η τέχνη μπορεί να μεταμορφώσει έναν χώρο, να ενθαρρύνει την αστική αναζωογόνηση και να γίνει ένα οικονομικό κίνητρο. "
Το Smart Park, που κατασκευάστηκε από τη REDS, μία από τις κορυφαίες εταιρείες ανάπτυξης ακινήτων στην Ελλάδα, καλύπτει περίπου 70.000 τετραγωνικά μέτρα στην περιοχή Γιάλου στα Σπάτα, περίπου 20 χιλιόμετρα ανατολικά της Αθήνας. Βρίσκεται δίπλα στο Εμπορικό Κέντρο McArthurGlen. Μαζί, οι δύο εμπορικές και ψυχαγωγικές επιχειρήσεις καλύπτουν συνολική έκταση περίπου 110.000 τετραγωνικών μέτρων, ουσιαστικά η μεγαλύτερη εμπορική περιοχή της χώρας με περισσότερους από 5 εκατομμύρια επισκέπτες το 2019. ”

ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΗ ΤΟΙΧΟΓΡΑΦΙΑ ΣΕ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ SMART PARK

H WALLDEKO είναι μια δημιουργική εταιρεία διακόσμησης τοίχων που ζωγραφίζει τοιχογραφίες σε εμπορικά κέντρα, εταιρικά γραφεία, ξενοδοχεία, καφετέριες και εστιατόρια, σχολεία και σπίτια, για να αναφέρουμε ορισμένους από τους τομείς της δραστηριότητάς μας. Είμαστε ένα βραβευμένο στούντιο σχεδιασμού που μετατρέπει τους χώρους σε ζωντανά, εμπνευσμένα και μοναδικά μέρη.

ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΗ ΤΟΙΧΟΓΡΑΦΙΑ ΣΕ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ SMART PARK

Στα εμπορικά κτίρια οι τοιχογραφίες, δημιουργούν προστιθέμενη αξία καθώς αυξάνουν την αναγνωρισιμότητα τους συνεπακόλουθα την επισκεψιμότητα τους. Οι πελάτες τα επισκέπτονται για να θαυμάσουν τις τοιχογραφίες οι οποίες τους συναρπάζουν προκαλώντας συγχρόνως το ενδιαφέρον για αυτό που προσφέρει το εμπορικό κέντρο. Τα εμπορικά κέντρα αναγνωρίζουν την αξία των τοιχογραφιών καθώς προσελκύουν πελάτες, και αφήνουν τις τελευταίες να κάνουν τα υπόλοιπα.

ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΗ ΤΟΙΧΟΓΡΑΦΙΑ ΣΕ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ SMART PARK

Στη WALLDEKO μεταμορφώνουμε τις ιδέες σας σε τοιχογραφίες τοίχου. Είτε θέλετε ένα μοντέρνο, κομψό σχέδιο ή ένα περίπλοκο κλασσικό κομμάτι, η WALLDEKO είναι σε θέση να σχεδιάσει μια τοιχογραφία για το χώρο σας, δημιουργώντας με αυτό τον τρόπο ένα αποτελεσματικό και εμπνευσμένο χώρο εργασίας.

ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΗ ΤΟΙΧΟΓΡΑΦΙΑ ΣΕ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ SMART PARK

Οι τοιχογραφίες της WALLDEKO, δεν είναι μόνο εξαιρετικά ελκυστικές, αλλά και ένας ευέλικτος και αποτελεσματικός τρόπος για να διακοσμήσετε έναν χώρο. Οι τοιχογραφίες WALLDEKO, ενισχύουν την ενέργεια και μεγιστοποιήσουν το χώρο, αναδεικνύουν την επωνυμία του πελάτη, προσθέτουν οπτικό ενδιαφέρον εξασφαλίζοντας συγχρόνως πολύ χαμηλή συντήρηση.

ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΗ ΤΟΙΧΟΓΡΑΦΙΑ ΣΕ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ SMART PARK

 

Στη WALLDEKO δημιουργούμε τοιχογραφίες τοίχου που χρησιμεύουν για τον σαφή προσδιορισμό της εταιρείας σας, της επωνυμίας σας και για τη σύνδεσης με τους πελάτες σας. Αποτελούν το αποτελεσματικότερο μέσο για την ανάδειξη της επωνυμίας σας. Απεικονίζοντας δημιουργικά τα χρώματα της εταιρείας σας, τα σήματα σας και τις εταιρικές σας αξίες, οι τοιχογραφίες WALLDEKO μπορούν να χρησιμεύσουν ως καθημερινή υπενθύμιση της εταιρικής σας αποστολής και να ζωντανέψουν τον εταιρικό σας πολιτισμό.

ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΗ ΤΟΙΧΟΓΡΑΦΙΑ ΣΕ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ SMART PARK

Οι τοιχογραφίες WALLDEKO ενισχύουν την παραγωγικότητα των εργαζομένων και βελτιώνουν την συνολική αισθητική των χώρων γραφείου σας. Στη WALLDEKO πιστεύουμε ότι οι τοιχογραφίες τοίχου είναι σημαντικές για τρεις βασικούς λόγους: Προσελκύουν πελάτες, εκφράζουν την επωνυμία της επιχείρησής σας και βοηθούν στην οπτικοποίηση της εργασιακής κουλτούρας και των αξιών τόσο για τους υπαλλήλους όσο και για τους επισκέπτες.

ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΗ ΤΟΙΧΟΓΡΑΦΙΑ ΣΕ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ SMART PARK

Η δημιουργική διαδικασία της WALLDEKO είναι απλή, έχει να κάνει με τη συνεργασία, τη δημιουργικότητα και τη σαφήνεια σχετικά με το τι παραδίδεται και πότε. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τις τοιχογραφίες WALLDEKO, ρίξτε μια ματιά στην ιστοσελίδα μας όπου μπορείτε να δείτε μέρος της δουλειάς μας, σχεδιασμένη μαζί με τους πελάτες μας για τη δημιουργία αποτελεσματικών και εμπνευσμένων χώρων εργασίας.

ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΗ ΤΟΙΧΟΓΡΑΦΙΑ ΣΕ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ SMART PARK


Στη WALLDEKO έχουμε ολοκληρώσει πάρα πολλά έργα σε εμπορικά κέντρα, εταιρικά γραφεία, ξενοδοχεία, καφετέριες και εστιατόρια, σχολεία και σπίτια, για να αναφέρουμε ορισμένους από τους τομείς της δραστηριότητάς μας. Κάθε μία από τις τοιχογραφίες μας είναι μοναδική, πρωτότυπη, ζωγραφισμένη στο χέρι και έχει σχεδιαστεί σύμφωνα με τις ανάγκες του πελάτη μας. Η ομάδα μας από εξειδικευμένους καλλιτέχνες εκτιμάται ιδιαίτερα για την ποιότητα των έργων τέχνης τους και τον επαγγελματισμό τους. Με την πλούσια εμπειρία και τις δεξιότητες μας, είμαστε σε θέση να προσφέρουμε σε κάθε πελάτη κάτι μοναδικό και εξαιρετικό. Το αποτέλεσμα: χώροι και έργα που διεγείρουν, εμπνέουν και αντιπροσωπεύουν το όραμα των πελατών μας με ξεχωριστό και δημιουργικό τρόπο.

ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΗ ΤΟΙΧΟΓΡΑΦΙΑ ΣΕ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ SMART PARK

Paris | Milano | Barcelona | Toulouse | Athens

E-mail: contact@walldeko.eu

Phone: +30 6941 585591

 

We are always looking forward to hear from you. Just drop us a line and we ‘ll back to you, as soon as possible.

Nous nous réjouissons toujours de vous entendre. Envoyez-nous un message et nous vous répondrons dans les plus brefs délais.

Siempre esperamos saber de usted.Simplemente envíenos un mensaje y le responderemos lo antes posible.

Non vediamo l’ora di sentirti.Mandaci un messaggio e ti risponderemo al più presto.

Η γνώμη σας είναι σημαντική για μας. Παρακαλούμε καταγράψτε οποιοδήποτε σχόλιο ή παρατήρηση σας, στη φόρμα που ακολουθεί. Σύντομα θα έχετε την απάντηση μας.