ΒΙΤΡΙΝΑ

ΤΟΙΧΟΓΡΑΦΙΑ ΣΕ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

H WALLDEKO είναι μια δημιουργική εταιρεία διακόσμησης τοίχων που ζωγραφίζει τοιχογραφίες σε εμπορικά κέντρα, εταιρικά γραφεία, ξενοδοχεία, καφετέριες και εστιατόρια, σχολεία και σπίτια, για να αναφέρουμε ορισμένους από τους τομείς της δραστηριότητάς μας.

Είμαστε ένα βραβευμένο στούντιο σχεδιασμού που μετατρέπει τους χώρους σε ζωντανά, εμπνευσμένα και μοναδικά μέρη.

ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΗ ΤΟΙΧΟΓΡΑΦΙΑ ΣΕ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ SMART PARK

Στα εμπορικά κτίρια οι τοιχογραφίες, δημιουργούν προστιθέμενη αξία καθώς αυξάνουν την αναγνωρισιμότητα τους συνεπακόλουθα την επισκεψιμότητα τους.

Οι πελάτες τα επισκέπτονται για να θαυμάσουν τις τοιχογραφίες οι οποίες τους συναρπάζουν προκαλώντας συγχρόνως το ενδιαφέρον για αυτό που προσφέρει το εμπορικό κέντρο.

Τα εμπορικά κέντρα αναγνωρίζουν την αξία των τοιχογραφιών καθώς προσελκύουν πελάτες, και αφήνουν τις τελευταίες να κάνουν τα υπόλοιπα.

ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΗ ΤΟΙΧΟΓΡΑΦΙΑ ΣΕ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ SMART PARK

Στη WALLDEKO μεταμορφώνουμε τις ιδέες σας σε τοιχογραφίες τοίχου.

Είτε θέλετε ένα μοντέρνο, κομψό σχέδιο ή ένα περίπλοκο κλασσικό κομμάτι, η WALLDEKO είναι σε θέση να σχεδιάσει μια τοιχογραφία για το χώρο σας, δημιουργώντας με αυτό τον τρόπο ένα αποτελεσματικό και εμπνευσμένο χώρο εργασίας.

ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΗ ΤΟΙΧΟΓΡΑΦΙΑ ΣΕ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ SMART PARK

Οι τοιχογραφίες της WALLDEKO, δεν είναι μόνο εξαιρετικά ελκυστικές, αλλά και ένας ευέλικτος και αποτελεσματικός τρόπος για να διακοσμήσετε έναν χώρο.

Οι τοιχογραφίες WALLDEKO, ενισχύουν την ενέργεια και μεγιστοποιήσουν το χώρο, αναδεικνύουν την επωνυμία του πελάτη, προσθέτουν οπτικό ενδιαφέρον εξασφαλίζοντας συγχρόνως πολύ χαμηλή συντήρηση.

ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΗ ΤΟΙΧΟΓΡΑΦΙΑ ΣΕ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ SMART PARK

Στη WALLDEKO δημιουργούμε τοιχογραφίες τοίχου που χρησιμεύουν για τον σαφή προσδιορισμό της εταιρείας σας, της επωνυμίας σας και για τη σύνδεσης με τους πελάτες σας.

Αποτελούν το αποτελεσματικότερο μέσο για την ανάδειξη της επωνυμίας σας.

Απεικονίζοντας δημιουργικά τα χρώματα της εταιρείας σας, τα σήματα σας και τις εταιρικές σας αξίες, οι τοιχογραφίες WALLDEKO μπορούν να χρησιμεύσουν ως καθημερινή υπενθύμιση της εταιρικής σας αποστολής και να ζωντανέψουν τον εταιρικό σας πολιτισμό.

ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΗ ΤΟΙΧΟΓΡΑΦΙΑ ΣΕ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ SMART PARK

Οι τοιχογραφίες WALLDEKO ενισχύουν την παραγωγικότητα των εργαζομένων και βελτιώνουν την συνολική αισθητική των χώρων γραφείου σας.

Στη WALLDEKO πιστεύουμε ότι οι τοιχογραφίες τοίχου είναι σημαντικές για τρεις βασικούς λόγους: Προσελκύουν πελάτες, εκφράζουν την επωνυμία της επιχείρησής σας και βοηθούν στην οπτικοποίηση της εργασιακής κουλτούρας και των αξιών τόσο για τους υπαλλήλους όσο και για τους επισκέπτες.

ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΗ ΤΟΙΧΟΓΡΑΦΙΑ ΣΕ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ SMART PARK

Η δημιουργική διαδικασία της WALLDEKO είναι απλή, έχει να κάνει με τη συνεργασία, τη δημιουργικότητα και τη σαφήνεια σχετικά με το τι παραδίδεται και πότε.

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τις τοιχογραφίες WALLDEKO, ρίξτε μια ματιά στην ιστοσελίδα μας όπου μπορείτε να δείτε μέρος της δουλειάς μας, σχεδιασμένη μαζί με τους πελάτες μας για τη δημιουργία αποτελεσματικών και εμπνευσμένων χώρων εργασίας.

ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΗ ΤΟΙΧΟΓΡΑΦΙΑ ΣΕ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ SMART PARK


Στη WALLDEKO έχουμε ολοκληρώσει πάρα πολλά έργα σε εμπορικά κέντρα, εταιρικά γραφεία, ξενοδοχεία, καφετέριες και εστιατόρια, σχολεία και σπίτια, για να αναφέρουμε ορισμένους από τους τομείς της δραστηριότητάς μας. Κάθε μία από τις τοιχογραφίες μας είναι μοναδική, πρωτότυπη, ζωγραφισμένη στο χέρι και έχει σχεδιαστεί σύμφωνα με τις ανάγκες του πελάτη μας.

Η ομάδα μας από εξειδικευμένους καλλιτέχνες εκτιμάται ιδιαίτερα για την ποιότητα των έργων τέχνης τους και τον επαγγελματισμό τους.

Με την πλούσια εμπειρία και τις δεξιότητες μας, είμαστε σε θέση να προσφέρουμε σε κάθε πελάτη κάτι μοναδικό και εξαιρετικό.

Το αποτέλεσμα: χώροι και έργα που διεγείρουν, εμπνέουν και αντιπροσωπεύουν το όραμα των πελατών μας με ξεχωριστό και δημιουργικό τρόπο.

ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΗ ΤΟΙΧΟΓΡΑΦΙΑ ΣΕ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ SMART PARK

WALLDEKO TI ΚΑΝΟΥΜΕ

Σχεδιάζουμε + Υλοποιούμε
Εσωτερικές Τοιχογραφίες Γραφείου,
Τοιχογραφίες για Ξενοδοχεία, Εστιατόρια, Καφέ, Bar
Eπαγγελματικές Τοιχογραφίες και Σήμανση, Υπαίθριες Τοιχογραφίες.

H WALLDEKO είναι ένας ανεξάρτητος καλλιτεχνικός οργανισμός που δημιουργεί, επιμελείται και παράγει διακοσμητικά τοιχογραφίες υψηλής ποιότητας. Ως μεσολαβητές μεταξύ καλλιτεχνών, πελατών, επαγγελματιών του σχεδιασμού και του κοινού, διευκολύνουμε τις εξαιρετικές συνεισφορές στους χώρους των πελατών μας. Η τεχνογνωσία μας εκτείνεται σε κάθε στάδιο της διαδικασίας ανάθεσης, από τη δημιουργία ρεαλιστικών στρατηγικών δημόσιας τέχνης, έως την επιλογή των καλλιτεχνών και τον επιτυχή συντονισμό της εκτέλεσης. Δουλεύουμε σε διάφορους τομείς, δημόσιους και ιδιωτικούς. Οι πελάτες μας περιλαμβάνουν εμπορικά καταστήματα, ξενοδοχεία, εστιατόρια, εταιρείες κατασκευής, ανάπτυξης Real Estate, εκπαιδευτικά ιδρύματα και τοπικές αρχές. Η προσέγγισή μας είναι δημιουργική και πρακτική.

WALLDEKO ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕStrategies for Art + Public Areas

Στη WALLDEKO ενσωματώνουμε την τέχνη στην αρχιτεκτονική και στους δημόσιους χώρους. Βοηθάμε τους πελάτες μας να πετύχουν τ καλύτερα δυνατά αποτελλεσματα, σχεδιάζωντας υλοποιώντας στρατηγικές προσαρμοσμένες στις προσωπικές τους ανάγκες. Εργαζόμαστε μέσω των ευκαιριών για καλλιτέχνες, προτείνουμε διεπιστημονικές συνεργασίες, σχεδιάζουμε την κατάλληλη διαχείριση του έργου αλλά και διαδικασίες επιλογής και αξιολόγησης σε συνδυασμό με χρονοδιάγραμμα και προϋπολογισμούς για τις τοιχογραφίες, προσαρμοσμένα στις δυνατότητες των πελάτών. Εν ολίγοις, οι στρατηγικές που προτείνουμε δίνουν στους πελάτες μας το όραμα και την αυτοπεποίθηση να αναθέσουν την τέχνη υψηλής ποιότητας ως αναπόσπαστο στοιχείο του έργου τους.

WALLDEKO ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕArt Commisions

Εμείς στη WALLDEKO δημιουργούμε μοναδικές καλλιτεχνικές παρεμβάσεις προσαρμοσμένες σε συγκεκριμένους χώρους, σε συνεργασία με ένα ευρύ φάσμα πελατών και καλλιτεχνών. Από μόνιμες ή και προσωρινές δημόσιες εγκαταστάσεις τέχνης, έως τέχνη ενσωματωμένη στην αρχιτεκτονική και εγκαταστάσεις για εσωτερικά περιβάλλοντα, Προσφέρουμε καλλιτεχνική διεύθυνση και πλήρη διαχείριση για κάθε έργο. Το εύρος της δουλειάς μας περιλαμβάνει μια μεγάλη ποικιλία καλλιτεχνικών προσεγγίσεων, καθώς υπάρχουν δημιουργικά μυαλά: δημόσιοι χώροι σχεδιασμένοι από καλλιτέχνες, συνεργασίες τέχνης και αρχιτεκτονικής, είναι μόνο μερικοί από τους τομείς που καλύπτονται μέχρι σήμερα στο χαρτοφυλάκιο λειτουργίας μας. Αναζητούμε καλλιτέχνες ειδικά για κάθε έργο, οργανώνουμε κάθε πτυχή της διαδικασίας ανάθεσης, από την επιμέλεια και την επιλογή των συντελεστών τις συμβάσεις τη διαχείριση των έργων και την τελική τους παράδοση στο φορέα ανάθεσης.

WALLDEKO ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕConsultancy Services

Για κάθε έργο, η WALLDEKO προσφέρει ένα ευρύ φάσμα συμβουλευτικών υπηρεσιών ξεκινώντας από το Briefing, την αναζήτηση των καλλιτεχνών, τον έλεγχο των προσχεδίων τη σύνταξη των συμβολαίων και των προγραμμάτων, την παροχή συμβουλών για τη συντήρηση, την οργάνωση της τεκμηρίωσης και των δημοσιεύσεων, τη διαχείριση του έργου για την επιτυχή ολοκλήρωση και αξιολόγηση του αποτελέσματος, κλπ..

WALLDEKO ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣInterior Corporate Office Murals

Η WALLDEKO ειδικεύεται στο να ζωντανεύει εταιρικούς χώρους, γραφείων, ξενοδοχεία, εστιατόρια, καφε, Bar, μέσω περίπλοκων και δυναμικών τοιχογραφιών που σχεδιάζονται και εκτελούνται απο μια μεγαλη ομάδα ταλαντούχων γκράφιτι και καλλιτεχνών του δρόμου. Δώστε στο χώρο σας, στο προσωπικό σας και στους πελάτες σας τη δυνατότητα να ζήσουν μια αξέχαστη εμπειρία εργαζόμενοι, ψωνίζοντας ή διασκεδάζοντας σε μια δημιουργική και εμπνευσμένη ατμόσφαιρα.

WALLDEKO ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣLive Art for Events & Activations

Η WALLDEKO μπορεί να προσθέσει μια πινελιά Live Art στην επόμενη εκδήλωσή σας προκαλώντας έτσι την προσοχή και αυξάνοντας το κοινό σας. Μπορούμε να σχεδιάσουμε, να παραξουμε και να συναρμολογήσουμε προσωρινές κατασκευές για οποιονδήποτε εσωτερικό ή εξωτερικό χώρο. Μπορούμε να υλοποιήσουμε τις ιδέες που χρειάζεστε για να μετατρέψετε ένα νυχτερινό κέντρο διασκέδασης, συνέδριο, φεστιβάλ, διαφημιστική εκδήλωση, ακόμη και μια επαγγελματική συνάντηση σε κάτι αξιοσημείωτο.

WALLDEKO ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣBusiness Murals & Signage

Η WALLDEKO σας βοηθά να συνδεθείτε με τους πελάτες σας και το κοινό σας στόχο μέσω μιας αυθεντικής εμπειρίας Branding. Είτε πρόκειται για προσαρμοσμένη σήμανση, κλασική πινακίδα, εξωτερικά λογότυπα ή εσωτερική τοιχογραφία, η ομάδα μας θα δημιουργήσει ένα περιβάλλον που θα ευθυγραμμίζεται με την αισθητική του σηματος και τα μηνύματά σας.

WALLDEKO ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣFilm, TV & Media Productions

Η WALLDEKO συνεργάζεται με πελάτες για τη ζωγραφική τοιχογραφιών σε πραγματικό χρόνο κατά τη λήψη φωτογραφιών / βίντεο. Οι σύμβουλοι και οι καλλιτέχνες γκράφιτι μπορούν να σας κάνουν να εμφανίζονται σε οτιδήποτε. Τα παραδείγματα περιλαμβάνουν, έντυπα, ψηφιακά, κοινωνικά μέσα ή τηλεοπτικά σποτ. Όποια και αν είναι το έργο, οι μάρκες και οι εταιρείες εμπιστεύονται την τεχνογνωσία μας για να συνδυάσουν τον καλύτερο καλλιτέχνη με τη δουλειά και να προσφέρουν φανταστική δουλειά μέσα σε αυστηρά χρονοδιαγράμματα.

WALLDEKO TI ΚΑΝΟΥΜΕ

Σχεδιάζουμε + Υλοποιούμε
Εσωτερικές Τοιχογραφίες Γραφείου,
Τοιχογραφίες για Ξενοδοχεία, Εστιατόρια, Καφέ, Bar
Eπαγγελματικές Τοιχογραφίες και Σήμανση, Υπαίθριες Τοιχογραφίες.

H WALLDEKO είναι ένας ανεξάρτητος καλλιτεχνικός οργανισμός που δημιουργεί, επιμελείται και παράγει διακοσμητικά τοιχογραφίες υψηλής ποιότητας. Ως μεσολαβητές μεταξύ καλλιτεχνών, πελατών, επαγγελματιών του σχεδιασμού και του κοινού, διευκολύνουμε τις εξαιρετικές συνεισφορές στους χώρους των πελατών μας. Η τεχνογνωσία μας εκτείνεται σε κάθε στάδιο της διαδικασίας ανάθεσης, από τη δημιουργία ρεαλιστικών στρατηγικών δημόσιας τέχνης, έως την επιλογή των καλλιτεχνών και τον επιτυχή συντονισμό της εκτέλεσης. Δουλεύουμε σε διάφορους τομείς, δημόσιους και ιδιωτικούς. Οι πελάτες μας περιλαμβάνουν εμπορικά καταστήματα, ξενοδοχεία, εστιατόρια, εταιρείες κατασκευής, ανάπτυξης Real Estate, εκπαιδευτικά ιδρύματα και τοπικές αρχές. Η προσέγγισή μας είναι δημιουργική και πρακτική.

WALLDEKO ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕStrategies for Art + Public Areas

Στη WALLDEKO ενσωματώνουμε την τέχνη στην αρχιτεκτονική και στους δημόσιους χώρους. Βοηθάμε τους πελάτες μας να πετύχουν τ καλύτερα δυνατά αποτελλεσματα, σχεδιάζωντας υλοποιώντας στρατηγικές προσαρμοσμένες στις προσωπικές τους ανάγκες. Εργαζόμαστε μέσω των ευκαιριών για καλλιτέχνες, προτείνουμε διεπιστημονικές συνεργασίες, σχεδιάζουμε την κατάλληλη διαχείριση του έργου αλλά και διαδικασίες επιλογής και αξιολόγησης σε συνδυασμό με χρονοδιάγραμμα και προϋπολογισμούς για τις τοιχογραφίες, προσαρμοσμένα στις δυνατότητες των πελάτών. Εν ολίγοις, οι στρατηγικές που προτείνουμε δίνουν στους πελάτες μας το όραμα και την αυτοπεποίθηση να αναθέσουν την τέχνη υψηλής ποιότητας ως αναπόσπαστο στοιχείο του έργου τους.

WALLDEKO ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕArt Commisions

Εμείς στη WALLDEKO δημιουργούμε μοναδικές καλλιτεχνικές παρεμβάσεις προσαρμοσμένες σε συγκεκριμένους χώρους, σε συνεργασία με ένα ευρύ φάσμα πελατών και καλλιτεχνών. Από μόνιμες ή και προσωρινές δημόσιες εγκαταστάσεις τέχνης, έως τέχνη ενσωματωμένη στην αρχιτεκτονική και εγκαταστάσεις για εσωτερικά περιβάλλοντα, Προσφέρουμε καλλιτεχνική διεύθυνση και πλήρη διαχείριση για κάθε έργο. Το εύρος της δουλειάς μας περιλαμβάνει μια μεγάλη ποικιλία καλλιτεχνικών προσεγγίσεων, καθώς υπάρχουν δημιουργικά μυαλά: δημόσιοι χώροι σχεδιασμένοι από καλλιτέχνες, συνεργασίες τέχνης και αρχιτεκτονικής, είναι μόνο μερικοί από τους τομείς που καλύπτονται μέχρι σήμερα στο χαρτοφυλάκιο λειτουργίας μας. Αναζητούμε καλλιτέχνες ειδικά για κάθε έργο, οργανώνουμε κάθε πτυχή της διαδικασίας ανάθεσης, από την επιμέλεια και την επιλογή των συντελεστών τις συμβάσεις τη διαχείριση των έργων και την τελική τους παράδοση στο φορέα ανάθεσης.

WALLDEKO ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕConsultancy Services

Για κάθε έργο, η WALLDEKO προσφέρει ένα ευρύ φάσμα συμβουλευτικών υπηρεσιών ξεκινώντας από το Briefing, την αναζήτηση των καλλιτεχνών, τον έλεγχο των προσχεδίων τη σύνταξη των συμβολαίων και των προγραμμάτων, την παροχή συμβουλών για τη συντήρηση, την οργάνωση της τεκμηρίωσης και των δημοσιεύσεων, τη διαχείριση του έργου για την επιτυχή ολοκλήρωση και αξιολόγηση του αποτελέσματος, κλπ..

WALLDEKO ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣInterior Corporate Office Murals

Η WALLDEKO ειδικεύεται στο να ζωντανεύει εταιρικούς χώρους, γραφείων, ξενοδοχεία, εστιατόρια, καφε, Bar, μέσω περίπλοκων και δυναμικών τοιχογραφιών που σχεδιάζονται και εκτελούνται απο μια μεγαλη ομάδα ταλαντούχων γκράφιτι και καλλιτεχνών του δρόμου. Δώστε στο χώρο σας, στο προσωπικό σας και στους πελάτες σας τη δυνατότητα να ζήσουν μια αξέχαστη εμπειρία εργαζόμενοι, ψωνίζοντας ή διασκεδάζοντας σε μια δημιουργική και εμπνευσμένη ατμόσφαιρα.

WALLDEKO ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣLive Art for Events & Activations

Η WALLDEKO μπορεί να προσθέσει μια πινελιά Live Art στην επόμενη εκδήλωσή σας προκαλώντας έτσι την προσοχή και αυξάνοντας το κοινό σας. Μπορούμε να σχεδιάσουμε, να παραξουμε και να συναρμολογήσουμε προσωρινές κατασκευές για οποιονδήποτε εσωτερικό ή εξωτερικό χώρο. Μπορούμε να υλοποιήσουμε τις ιδέες που χρειάζεστε για να μετατρέψετε ένα νυχτερινό κέντρο διασκέδασης, συνέδριο, φεστιβάλ, διαφημιστική εκδήλωση, ακόμη και μια επαγγελματική συνάντηση σε κάτι αξιοσημείωτο.

WALLDEKO ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣBusiness Murals & Signage

Η WALLDEKO σας βοηθά να συνδεθείτε με τους πελάτες σας και το κοινό σας στόχο μέσω μιας αυθεντικής εμπειρίας Branding. Είτε πρόκειται για προσαρμοσμένη σήμανση, κλασική πινακίδα, εξωτερικά λογότυπα ή εσωτερική τοιχογραφία, η ομάδα μας θα δημιουργήσει ένα περιβάλλον που θα ευθυγραμμίζεται με την αισθητική του σηματος και τα μηνύματά σας.

WALLDEKO ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣFilm, TV & Media Productions

Η WALLDEKO συνεργάζεται με πελάτες για τη ζωγραφική τοιχογραφιών σε πραγματικό χρόνο κατά τη λήψη φωτογραφιών / βίντεο. Οι σύμβουλοι και οι καλλιτέχνες γκράφιτι μπορούν να σας κάνουν να εμφανίζονται σε οτιδήποτε. Τα παραδείγματα περιλαμβάνουν, έντυπα, ψηφιακά, κοινωνικά μέσα ή τηλεοπτικά σποτ. Όποια και αν είναι το έργο, οι μάρκες και οι εταιρείες εμπιστεύονται την τεχνογνωσία μας για να συνδυάσουν τον καλύτερο καλλιτέχνη με τη δουλειά και να προσφέρουν φανταστική δουλειά μέσα σε αυστηρά χρονοδιαγράμματ

So, whether you’re looking to completely transform the look and feel of your office, or create a standout feature wall as part of your restaurant refit – we’d love to make it happen.

At WALLDEKO we have completed countless Mural commissions, from local cafes, to large shopping malls. Each of our Murals is unique, original, hand painted and designed to our client’s brief.

Our team of skilled artists are highly regarded for the quality of their artWorks and their professional manner.

WALLDEKO is all about the collaboration of designer and client, talent and vision. With a wealth of experience and skills among us,we are able to offer every client something unique and outstanding.

Each client´s project is different and to best suit the client´s vision we incorporate different techniques; from classic muralism to modern street art, to art installations or simple large sized printed photography.

The result: spaces and brand engagement projects that excite, inspire and represent our clients’ vision in a distinct and creative way.

At WALLDEKO one of the most satisfying moments for us is witnessing our clients watch the transformation of their space into the vision they had imagined.With our years and range of expertise we strive to not only respect that vision but to try and take it a notch higher.

Paris | Milano | Barcelona | Toulouse | Nice | Antwerp | Rome | Lyon | Brussels | Montpellier | Grenoble | Gent | Athens

E-mail: contact@walldeko.eu

Phone: +30 6941 585591 WhatApp FREE

WALLDEKO CONTACT

We are always looking forward to hear from you. Just drop us a line and we ‘ll back to you, as soon as possible.

Nous nous réjouissons toujours de vous entendre. Envoyez-nous un message et nous vous répondrons dans les plus brefs délais.

Siempre esperamos saber de usted.Simplemente envíenos un mensaje y le responderemos lo antes posible.

Non vediamo l’ora di sentirti. Mandaci un messaggio e ti risponderemo al più presto.

Η γνώμη σας είναι σημαντική για μας. Παρακαλούμε καταγράψτε οποιοδήποτε σχόλιο ή παρατήρηση σας, στη φόρμα που ακολουθεί. Σύντομα θα έχετε την απάντηση μας.

WALLDEKO CONTACT

  </

  • ΤΟΙΧΟΓΡΑΦΙΑ ΣΕ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ H WALLDEKO είναι μια δημιουργική εταιρεία διακόσμησης τοίχων που ζωγραφίζει τοιχογραφίες σε εμπορικά κέντρα, εταιρικά γραφεία, ξενοδοχεία, καφετέριες και εστιατόρια, σχολεία και σπίτια, για να αναφέρουμε ορισμένους από τους τομείς της δραστηριότητάς μας. Είμαστε ένα βραβευμένο […]
  • ΤΟΙΧΟΓΡΑΦΙΑ ΣΕ ΜΠΑΡ ΠΑΡΙΣΙ Ζωντανέψτε τους τοίχους του ξενοδοχείου ή του εστιατορίου σας με μια από τις απίστευτες τοιχογραφίες μας. Δημιουργήστε μια ατμόσφαιρα που ο επισκέπτης σας δεν θα ξεχάσει ποτέ. Όποια κι αν είναι τα γούστα σας και τα […]
  • ΤΟΙΧΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΕ ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΑΦΗΡΗΜΕΝΟΣ ΕΞΠΡΕΣΙΟΝΙΣΜΟΣ H WALLDEKO είναι μια δημιουργική εταιρεία διακόσμησης τοίχων που ζωγραφίζει τοιχογραφίες σε εμπορικά κέντρα, εταιρικά γραφεία, ξενοδοχεία, καφετέριες και εστιατόρια, σχολεία και σπίτια, για να αναφέρουμε ορισμένους από τους τομείς της δραστηριότητάς μας. Είμαστε ένα […]
  • ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΗ ΤΟΙΧΟΓΡΑΦΙΑ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ Στη WALLDEKO θα σας βοηθήσουμε να αναδείξετε την ξεχωριστή προσωπικότητα του εστιατορίου ή του καφέ ή του ξενοδοχείου σας. Είτε ενσωματώσετε μια τοιχογραφία στο λόμπι, στη ρεσεψιόν, στη σουίτα ή στην τραπεζαρία, οι μοναδικοί και όμορφα […]
  • ΠΡΩΣΟΠΟΓΡΑΦΙΑ ΣΕ ΤΟΙΧΟΓΡΑΦΙΑ ΣΕ ΚΑΤΟΙΚΙΑ H WALLDEKO είναι μια δημιουργική εταιρεία διακόσμησης τοίχων που ζωγραφίζει τοιχογραφίες σε εμπορικά κέντρα, εταιρικά γραφεία, ξενοδοχεία, καφετέριες και εστιατόρια, σχολεία και σπίτια, για να αναφέρουμε ορισμένους από τους τομείς της δραστηριότητάς μας. Είμαστε ένα […]
  • ΤΟΙΧΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΕ ΣΠΙΤΙ H WALLDEKO είναι μια δημιουργική εταιρεία διακόσμησης τοίχων που ζωγραφίζει τοιχογραφίες σε εμπορικά κέντρα, εταιρικά γραφεία, ξενοδοχεία, καφετέριες και εστιατόρια, σχολεία και σπίτια, για να αναφέρουμε ορισμένους από τους τομείς της δραστηριότητάς μας. Είμαστε ένα βραβευμένο στούντιο […]
  • τοιχογραφιες σε γραφεια Στη WALLDEKO δημιουργούμε τοιχογραφίες τοίχου που χρησιμεύουν για τον σαφή προσδιορισμό της εταιρείας σας, της επωνυμίας σας και για τη σύνδεσης με τους πελάτες σας. Αποτελούν το αποτελεσματικότερο μέσο για την ανάδειξη της επωνυμίας σας. Απεικονίζοντας δημιουργικά […]
  • Τοιχογραφιες σε Μπαρ Ζωντανέψτε τους τοίχους του ξενοδοχείου ή του εστιατορίου σας με μια από τις απίστευτες τοιχογραφίες μας. Δημιουργήστε μια ατμόσφαιρα που ο επισκέπτης σας δεν θα ξεχάσει ποτέ. Όποια κι αν είναι τα γούστα σας και τα θέματα […]
  Open chat
  You need any help ? I m here.
  Hello 👋
  You need any help ?
  I m here.